Gamintojas: Latvija
Aprašymas
Makaronai (formelės).
Sudedamosios
dalys
Aukščiausios rūšies KVIETINIAI miltai,
vanduo, ciberžolės. Sudėtyje yra GLITIMO. Gali būti KIAUŠINIŲ pėdsakų.
Alergenai
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų
Naudojimo
instrukcija
Makaronus suberti į verdantį vandenį
(100 g makaronų reikia 1 l vandens). Virti 5 – 9 minutes.
Laikymo
sąlygos
Laikyti sausoje, švarioje, vėsioje
vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 25°C.
Pakuotė
Polietilenas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė
vertė |
1494,00 kJ / 357,00 Kcal |
Riebalai |
1,10 g |
Sočiosios
riebalų rūgštys |
0,50 g |
Angliavandeniai |
76,00 g |
Cukrūs |
0,30 g |
Baltymai |
11,00 g |
Druska |
0,50 g |