Saldainiai KREGŽDUTĖ, 1 kg


  • 5.39€



Gamintojas: Lietuva

Aprašymas

Saldainiai KREGŽDUTĖ - pieninio kremo įdaras, aplietas kakaviniu glaistu.

Sudedamosios dalys

Cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: palmių, palmių branduolių, iš dalies hidrinti palmių, sviestmedžių), liesi kakavos milteliai, PIENO išrūgų permeatas, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas SIEROS DIOKSIDAS), etilo alkoholis, konservantas kalio sorbatas, saldintas sutirštintas PIENAS, marcipanas (MIGDOLAI, abrikosų branduoliai, invertuotojo cukraus sirupas, bulvių krakmolas), kvapiosios medžiagos, smulkinti ŽEMĖS, LAZDYNŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, SVIESTAS, GRIETINĖLĖS milteliai, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, maltodekstrinas, koncentruotos vaisių- uogų sultys, kakavos sviestas, trinta kakava, maskarponės sūrio pasta ((maskarponės sūris (pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas PIENAS, pasterizuoti KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, vanilės ekstraktas)), gliukozės-fruktozės sirupas, tiramisu pasta ((cukrus, KIAUŠINIŲ skonio vynas (vynas, „Marsala“ vynas, alkoholis iš panašių į vyną medžiagų, KIAUŠINIŲ trynių milteliai, cukrus, kvapiosios medžiagos, (sudėtyje yra SIEROS DIOKSIDO), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra SIEROS DIOKSIDO)), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštikliai: pektinai, agaras; valgomoji druska, kukurūzų krakmolas. Gali būti GLITIMO (KVIEČIŲ) PRODUKTŲ.

Alergenai

Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų, sieros dioksido ir sulfitų

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Pakuotė

Polietilenas

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energinė vertė

1748,00 kJ / 415,00 Kcal

Riebalai

10,00 g

Sočiosios riebalų rūgštys

6,50 g

Angliavandeniai

78,00 g

Cukrūs

71,00 g

Baltymai

1,30 g

Druska

0,15 g

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis