Gamintojas: Lietuva
Sudedamosios
dalys
Juodasis šokoladas 83% (cukrus, trinta
kakava, kakavos sviestas, emulsikliai SOJŲ LECITINAI, poliglicerolio
poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), džiovintos smulkintos spanguolės 17%
(spanguolės, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai). Šokolado masėje kakavos
sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Šokolado masėje nėra kitų nei kakavos
sviestas augalinių riebalų. Gali būti GLITIMO,LAZDYNŲ, MIGDOLŲ, ANAKARDŽIŲ,
PISTACIJŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO, KIAUŠINIŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
Maisto
priedai
E322, E476
Laikymo
sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 21°C.
Pakuotė
Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė
vertė |
2083,00 kJ / 498,00 Kcal |
Riebalai |
26,00 g |
Sočiosios
riebalų rūgštys |
16,00 g |
Angliavandeniai |
59,00 g |
Cukrūs |
50,00 g |
Baltymai |
4,60 g |
Druska |
0,01 g |