Gamintojas: Lenkija
Aprašymas
Džiovinti špinatai. Spalva ir kvapas
būdingas džiovintų špinatų rūšiai. Konsistencija - smulkūs lapeliai. Vartojami
salotoms, sriuboms, omletams, apkepams, troškiniams, padažams, daržovių
patiekalams.
Sudedamosios
dalys
Džiovinti špinatų lapeliai.
Naudojimo
instrukcija
Be papildomo paruošimo prieš naudojimą.
Laikymo
sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, kur
drėgmė ne didesnė 75%. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikymo
temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Pakuotė
Polietilenas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė
vertė |
920,00 kJ / 221,00 Kcal |
Riebalai |
3,30 g |
Sočiosios
riebalų rūgštys |
0,42 g |
Angliavandeniai |
6,00 g |
Cukrūs |
5,29 g |
Baltymai |
27,60 g |
Druska |
0,97 g |