Gamintojas: Olandija
Aprašymas
Nuo 1886 m. gaminamas pomidorų kečupas
„Heinz™“ tapo neatsiejamu valgio akcentu. Gaminamas iš saulėje nokintų
pomidorų, kurie receptui suteikia unikalų bei išskirtinį skonį. Mes sakome, kad
kiekvienas "Heinz"pomidorų kečupo buteliukas yra ne pagamintas, o išaugintas.
Taip yra dėl to, kad visi kečupo gamybai naudojami pomidorai yra išauginti tik
iš "Heinz" sėklų. Net 57-ios pomidorų kečupo „Heinz™“ rūšys gaminamos
naudojant šiuos sultingus, prinokusius pomidorus, suteikiančius padažams
tinkamą, visų mėgstamą konsistensiją bei sodrumą. Idealiai tinka prie vištienos
ar sūrio užkandžių. Naudokite jį savo skaniausio mėsainio ar sultingo kebabo
gardinimui bei kartu su keptomis bulvytėmis. Pomidorų kečupe „Heinz™“ nėra
JOKIŲ dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių, konservantų ar tirštiklių. Visa
tai pomidorų kečupą „Heinz™“ daro neprilygstamu, Jo tikrai nesupainiosite su
jokiu kitu kečupu! Tirštas, sodrus kečupas gaunamas iš saldžių, sultingų,
saulėje prinokusių raudonų pomidorų; Ne pagamintas bet užaugintas iš HEINZ
sėklų; BE dirbtinių dažiklių ir skonio stipriklių; BE konservantų ar dirbtinių
tirštiklių;
Papildoma
informacija
Heinz legendinis kečupų ir padažų
gamintojas, nuo 1869 metų vertinamas už nepriekaištingą kokybę, bei puikų ir
nepakartojamą skonį. Visame pasaulyje žinomas gamintojas garsėja skanių,
aukščiasusios kokybės ir nepakartojamo skonio kečupų, padažų ir pagardų, tokių
kaip: majonezas, sojų padažas, barbekiu ir daugybė kitų, gamyba kuriais jūsų
gyvenimą daro skanesnis.
Sudedamosios
dalys
Pomidorai (100g kečupo gaminama iš 148g
pomidorų), actas, cukrus, druska, prieskonių ir žolelių ekstraktai (yra
SALIERŲ), prieskoniai.
Alergenai
Sudėtyje yra: salierų ir jų produktų
Laikymo
sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 4°C iki 25°C.
Pakuotė
Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė
vertė |
435,00 kJ / 102,00 Kcal |
Riebalai |
0,10 g |
Sočiosios
riebalų rūgštys |
0,10 g |
Angliavandeniai |
23,20 g |
Cukrūs |
22,80 g |
Baltymai |
1,20 g |
Druska |
1,80 g |