Augintojas: Turkija
Aprašymas
Avinžirniai
Sudedamosios
dalys
Avinžirniai. Sudėtyje gali pasitaikyti
RIEŠUTŲ, SOJOS bei GLITIMO pėdsakų.
Naudojimo
instrukcija
Avinžirnius reikia 12 val. mirkyti
vandenyje. Tada 35 min. virti vandenyje, kuriame mirko. Druską ir prieskonius
berti baigiant virti, kitaip avinžirniai nebus minkšti.
Laikymo
sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 25°C.
Pakuotė
Polietilenas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė
vertė |
1580,00 kJ / 378,00 Kcal |
Riebalai |
6,00 g |
Sočiosios
riebalų rūgštys |
0,60 g |
Angliavandeniai |
62,90 g |
Cukrūs |
10,70 g |
Baltymai |
20,50 g |
Druska |
0,10 g |